Прагматична молодь Рівненщини обирає практику замість волонтерства

Молодих людей переважно хвилює працевлаштування і достойна зарплата

Про це днями заявила працівниця управління молоді і спорту Рівненської ОДА Наталія Чигир, повідомляє обласна адміністрація.  За словами чиновниці, аби створити модель сучасної молодої людини, в області проанкетували майже пів тисячі осіб:

За результатами опитування можна сказати, що нині молодь дуже прагматична. Вона хоче жити в умовах стабільної ситуації в країні, працевлаштування та отримання достойної заробітної плати. Тому й не дивно, що зараз найбільше хлопців і дівчат хвилює економіка та соціальний захист. Це люди дії, тому замість волонтерства, переважно вони хочуть займатися практичною діяльністю.

На фото - Наталія Чигир

Результати опитування свідчать, що владі необхідно звернути увагу на такі молодіжні проблеми, як працевлаштування, популяризація здорового способу життя, профілактика злочинності та насильства, виховання сімейних цінностей, патріотичне виховання і формування громадської позиції.

Тож саме ці пріоритети слід врахувати громадським організаціям під час написання власних проєктів і подання їх на конкурс у 2020 році, впевнені у профільному управлінні.

Нагадаємо, що на Рівненщині діє програма підтримки молоді на 2016-2020 роки. З початку цього року вдалося втілити понад 30 проєктів, у яких взяли участь близько 17 тисяч молодих людей з усієї області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень