Співробітник ДАІ вимагав гроші за лекцію

Ціна питання - 43 гривні

Факт вимагання зафільмували активісти в Кузнецовському відділенні і виклали на YouTube відео під назвою "На Рівненщині беруть хабарі в кабінеті начальника ДАІ".

На водія був складений протокол  за керування у нетверезому стані. Після ухвали суду він сплатив штраф і звернувся в ДАІ за документами, щоб повернути посвідчення. Однак, інспектор з адмінпрактики Кузнецовського ДАІ сказав, що згідно з наказом начальника, водію-порушнику потрібно ще прочинати лекцію, вартість якої 43 гривні. Проте чек про оплату так ніхто і не надав.

В обласній Державтоінспекції за цим фактом уже призначили службове розслідування. І переконують, якщо все підтвердиться, то співробітників Кузнецовського відділу ДАІ звільнять з роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДАІ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень