Спецпризначенці СБУ Рівного викрили посадовців на розкраданні коштів

У них провели обшуки

У Рівному співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою провели обшуки у представників судових інстанцій. Йдеться про Територіальне управління Державної судової адміністрації України у Рівненській області. Спецпризначенці СБУ Рівного викрили керівництво судової адміністрації на розкраданні бюджетних коштів та майна, каже речник управління СБУ області Інна Ілючок:

Співробітники СБУ Рівненщини викрили керівництво Територіального управління судової адміністрації на розкраданні бюджетних коштів та майна. 

 

У межах досудового розслідування провели обшуки на робочому місці, у помешканнях та нежитлових приміщеннях фігурантів справи.

 

Також слідчі дії відбулися у підприємців, які надавали послуги з забезпечення роботи судів в регіоні.

Поки ні імен, ні розміру розтрати не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства.  На цей час тривають слідчі дії щодо встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та винних посадових осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: СБУобшук
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень