Спеціальна «погодна» бригада і допомога від ДСНС: чим Рівне і Квасилів зустрічатимуть зиму

Управлінські компанії теж закликають не провалити цей сезон

Комунальники Рівного майже завершили підготовку до зими. Заготівлю солі та піску почали ще у квітні. Тож ці суміші в достатній кількості вже зберігаються в ангарі.

Першого снігу чекають 30 одиниць спецтехніки, ще близько 15-ти переобладнали додатково.

Якщо і цього буде недостатньо – при аномальних опадах залучатимуть техніку ДСНС, прозвітував за результатами наради керівник міськШЕУ Олександр Черуха.

Підприємство проаналізувало досвід минулої зими, тож зараз розглядають оптимальні ділянки, куди звозитимуть прибраний сніг. А враховуючи ситуацію з пандемією, для розчищення снігу окрім спеціалізованого штату у 200 людей, створили додатковий резерв.

 

Окрім того, створили й спеціальну чергову бригаду, яка постійно стежитиме за прогнозами погоди, щоб шляховики реагували вчасно.

У міськШЕУ наголошують, що вкрай важливо забезпечити рівнянам доступ до соціально важливих об’єктів: лікарень, зупинок, аптек тощо.

Тому, розчищувальна техніка локалізуватиме свою роботу не лише на магістралях центральних вулиць, а й на більш крайніх точках.

 

Це стосується не лише Рівного, а й Квасилова.

Наразі на підприємстві займаються поділом ділянок серед двірників. Окремо міськШЕУ звернулося до управлінських компаній із закликом виконувати свої обов’язки щодо очищення від снігу дворів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень