Спалах в інтернаті на Здолбунівщині: працівникам пропонують лишитися на два тижні

На робочому місці

Епіцентр спалаху коронавірусу у Здолбунові ізолювали. Нагадаємо, що хвороба розповсюдилася у  Здолбунівському будинку-інтернаті для людей похилого віку.

Захворіли шестеро підопічних і шестеро членів персоналу. Спалах Ковід-19 стався у п’ятому корпусі, який ізолювали, кажуть у Рівненській ОДА. В’їзд на територію закладу контролює блок-пост поліції.

Також керівництво області рекомендує закладу організувати бригаду працівників, які перебуватимуть в інтернаті постійно, говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Запропоновано головному лікарю закладу зробити з тих працівників, які працюють у закладі, бригаду, яка може постійно протягом 14 днів перебувати в закладі і контролювати режим роботи.

 

Чому? Тому що є загроза, що, можливо, потенційно інфіковані будуть від'їжджати додому. Там у них є члени сім'ї. І це є загроза нових інфікувань.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Всього у Здолбунівському будинку-інтернаті перебуває 190 підопічних і більше сотні персоналу. Керівництво області вирішило насамперед зробити 90 ПЛР тестів у закладі, а також створити спеціальну комісію для контролю за ситуацією у будинку-інтернаті.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень