Спалах COVID-19 в обласній лікарні: покарали перших винуватців

Рішення щодо інших – поки немає

Фото ілюстративне, колаж Радіо Трек

У квітні у Рівненській обласній лікарні зареєстрували спалах коронавірусу серед медперсоналу.

Тоді в лікарні виявили близько сотні заражених, тож почали спецрозслідування. 

Сьогодні під час брифінгу перший заступник голови ОДА Сергій Подолін розповів, кого і як покарали за допущення зараження великої кількості медперсоналу:

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Розкажу поки коротко, бо фінальну частину ми ще не підвели.

Всім заступникам головлікаря обласної лікарні виголосили догану, тобто дисциплінарне стягнення.

Що стосується головного лікаря, то за підписом голови ОДА направили лист голові облради. Враховуючи всі негативні речі, які пов’язані з великою кількістю захворілих працівників і медперсоналу, рекомендовано розглянути це питання керівництву обласної ради, тому що заклад є обласною комунальною власністю. Чекатимемо відповіді обласної ради.

Щодо Олега Михайловича (Вівсянника – ред.), на сьогодні вже є розпорядження про проведення дисциплінарного провадження з цього приводу. У нас є ще два дні терміну. Ми попередньо провели засідання комісії, поставили питання керівнику управління охорони здоров’я, чекаємо відповіді і за кілька днів приймемо рішення щодо дисциплінарного стягнення з начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, - повідомив Сергій Подолін.

Нагадаємо, що наприкінці квітня спецкомісії вдалося встановили факт внутрішньолікарняного поширення інфекції, адже COVID-19 виявили у працівників семи різних відділень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень