Соціальні виплати: що отримають рівняни в умовах карантину

Без соціальної допомоги не залишать

На період карантину уряд продовжив строки  виплат державних соціальних допомог.

Рівняни, яким раніше призначили соціальні виплати, продовжать отримувати їх під час карантину, розповів заступник начальника міського управління соцзахисту Денис Наумов.

Він додав, що виплати продовжили для тих, хто раніше оформив документи на отримання

соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.

 

Також гроші продовжать отримувати особи з інвалідністю, які не мають права на пенсію та одинокі матері. Без соціальної допомоги не залишаються й опікуни, а також батьки тяжкохворих дітей.  

Крім того, уряд продовжив виплати щомісячної грошової допомоги особам, які проживають разом з людиною з інвалідністю І та ІІ групи внаслідок психічного розладу, і тимчасової  державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.

Також продовжили виплати щомісячної адресної допомоги переселенцям для покриття витрат на проживання.  

Як розповів Денис Наумов, нині отримувачам соціальних допомог нема потреби звертатися до управління соцзахисту, оскільки допомоги перенарахують автоматично. Та всі соціальні виплати рівняни отримуватимуть вчасно і в потрібному розмірі.

А після закінчення карантину управління соціального захисту проводитиме перерахунок розміру виплачених допомог на підставі поданих одержувачами заяв та відповідних документів на отримання соціальної допомоги.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень