Негайно погасіть заборгованість: рівнянам нагадали про борги за тепло (ФОТО)

Які вимагають сплатити у період карантину

фото ілюстративне

Повідомлення  з вимогою оплатити заборгованість за послуги теплопостачання рівняни знаходять у своїх поштових скриньках.  

У листі від підприємства йдеться, що користувачам послуг потрібно сплатити борг протягом 10 днів. Інакше заборгованість передадуть до суду, а потім виконавча служба арештує все рухоме і нерухоме майно та заборонить виїжджати за межі України.  

Про це повідомляють слухачі Радіо Трек, які зателефонували на «гарячу лінію» Рівнетеплоенерго, де їм повідомили:

Підприємство розіслало такі листи всім мешканцям Рівного з метою іформування щодо необхідності вчасної сплати за спожиті послуги.

Зазначимо, що повідомлення про борги отримують навіть ті мешканці Рівного, які не мають заборгованості за послуги підприємства.

Однак у Рівнетеплоенерго пояснюють, що в такому разі їм взагалі нічого боятися:

Юридичний відділ ТОВ "Рівнетеплоенерго" систематично працює у напрямку стягнення заборгованості через рішення суду і виконавчі провадження. Відтак, це лише один із кроків у цьому напрямку.

 

Сумлінним законослухняним платникам хвилюватися абсолютно немає підстав. Позови формуються виключно щодо боржників.

 

Це робота не одного дня - підготовка ведеться тривалий час. Відтак, попередження готувалися задовго до оголошення пандемії і їхня доставка збіглася у часі з початком карантину, - пояснила начальниця юрвідділу підприємства Ольга Кушнір.

Нагадаємо, що уряд і президент ініціювали скасування пені за несвоєчасну оплату комунальних послуг під час спалаху коронавірусу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень