Сотні юних хіміків приїхали у Рівне та Сарни

На тестування

На Рівненщині сьогодні, 17 липня, 371 особа взяла участь в останньому цьогоріч тестуванні основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання – з хімії.

ЗНО відбулося у Рівному та Сарнах.

Учасники тестування впродовж 150 хвилин виконували 52 завдання різних форм. Максимальна кількість балів за всі правильно виконані завдання – 74.

Результати з’являться на інформаційних сторінках учасників до 29 липня.

Основна сесія ЗНО тривала з 25 червня до 17 липня. Учасники з Рівненщини складали тести з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, німецької та французької мов.

Тестування відбулося з дотриманням протиепідемічних вимог. Учасники та персонал основної сесії  ЗНО були забезпечені засобами індивідуального захисту та дотримувалися правил соціального дистанціювання. Пункти тестування провітрювали та дезінфікували.

Нагадаємо, що для учасників ЗНО, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводять додаткову сесію.

Цьогоріч вона пройде з 24 липня до 10 серпня.

За інформацією Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень