Сосиска із сюрпризом: українець купив у придорожньому кафе перекус, який шокував вмістом (ФОТО)

«Це ж скільки треба було тримати сосиску на сонці...» (с)

Фото ілюстративні, колаж Радіо Трек
Фото ілюстративні, колаж Радіо Трек

Киянин із дружиною повертався від батьків і вирішив поснідати в придорожньому кафе, бо їхати треба було ще 4 години.

Дружина відмовляла чоловіка купувати що-небудь в Пирятині, через те, що колись там отруїлася, однак чоловік купив сосиску в тісті й через деякий час пошкодував про це, повідомляють «Факти».

Кілька років тому моя дружина, з'ївши куплений тут пиріжок, три дні пролежала з температурою і нудотою, але я про це вже якось забув і на її вмовляння нічим в Пирятині не підкріплюватися, не відреагував, про що потім пошкодував, – повідомив киянин Олег Білоус.

У кіоску № 6 йому сподобалася сосиска в тісті.

Зовні в кіоску все виглядало пристойно. Продавець діставала з холодильника піци, котлети й сосиски в тісті та викладала їх на вітрину. Вона і запропонувала мені щось у неї купити, підкресливши, що все свіже.

 

Я взяв каву, а потім — сосиску в тісті за 25 гривень. Продавчиня взяла її з прилавка і поклала в мікрохвильовку, щоб підігріти. Сосиска була копченою і пахла. Тісто було пухке і на вигляд апетитне. У передчутті насолоди я відкусив шматочок пиріжка, – розповів українець.

У пиріжку чоловік побачив величезні опариші. Чоловік повернувся в кафе і повернув продавцеві куплене. Вона швидко почала прибирати з вітрини їжу і повернула гроші.

Це ж скільки треба було тримати сосиску на сонці, щоб там виросли такі черв'яки? — написав Олег Білоус.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень