«120 днів без роботи», - чи здатна влада відкрити кафе, бари та ресторани в м. Рівне? (6 ФОТО)

Що для цього потрібно?

[media=189649]

Сьогодні в ефірі «Радіо Трек» один із учасників пікету біля міськвиконкому пояснив – чому вони прийшли зі своїми вимогами саме туди – до влади міста.

Дмитро, так звати цього чоловіка, пояснив:

- Минулого тижня ми читали на вашому сайт і чули по радіо, що так само прийшли сюди на пікет представники фітнес-залів та спортивних секцій, і їм одразу на другий день дали дозвіл працювати.

Дмитро, який займається закупівлею продуктів для кількох ресторанів, має певну рацію, але він і – помиляється.

Хронологічно місто, дійсно, дало свій дозвіл на другий день після пікету, але також і після засідання – обласної комісії з надзвичайних ситуацій.

Тобто, представникам малого та середнього бізнесу варто йти в першу чергу під стіни Білого Дому і вимагати відповідного рішення там.

При цьому, людей треба збирати значно більше, ніж прийшло сьогодні під міськвиконком, де візуально не було й 200 чоловік, здається.
 

До Білого Дому має прийти 1000, тоді буде швидко прийняте необхідне рішення.

Також в області треба ухвалити вольове рішення припинити робити ПЛР тести всім, хто цього хоче, а почати їх робити лише людям з чіткими підозрами на COVID-19

Паралельно, треба тиснути на центральну владу, з тим, щоб вона послаблювала карнатин. Якщо влада не знає як це зробити, то варто:

Терміново відправити делегацію для вивчення позитивного досвіду Білорусі, або попросити Лукашенка, щоб він прислав нам свого головного санепідемлікаря та кількох керівників МОЗ, аби вони провели прес-конференцію і пояснили як можна забезпечити нормальну життєдіяльність країни в умовах КОВИД, не позбавляючи всіх роботи, а дітей – нормального навчання.

Також нам варто вивчити позитивний досвід власних міст та регіонів, де вдалося стримати КОВИД. У цьому плані згадують про Дніпро, де начебто дуже грамотно побудована робота з виявлення всіх, хто може бути ураженим.

В будь-якому разі, просто сидіти і чекати у моря погоди (поки показники зміняться), це не виглядає достатньо продуманою стратегіє виходу із карантину.
 

На півдні України – ніхто вже його не дотримується. Всі ходять без масок всі кафе – відкриті.

Ми що всі маємо переїхати на Південь?

P.S.

До речі, пікетувальники стверджують, що у Львові теж повідкривали всі заклади харчування, навіть попри ще гірші показники, ніж у нашій області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень