Сьогодні жоден із голів Рівненської облради не з’явився на роботі (4 ФОТО)

Приймальня Голови облради

Нагадаємо, напередодні Рівненський окружний адміністративний суд визнав рішення Рівненської облради про звільнення Володимира Ковальчука з посади голови незаконним, а самого «радикала» постановив поновити на посаді. Між тим, ані чинний голова Олександр Корнійчук, ані поновлений екс-очільник облради Ковальчук на роботу вчасно не прийшли.

Богдан Гречко (зліва) спілкується з журналістами

Начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату облради Богдан Гречко у розмові із журналістами повідомив, що з облради до суду було подано заяву з проханням роз’яснити судове рішення. Доки цього не станеться, жодних змін у керівництві облради не відбуватиметься. Далі пряма мова Богдана Гречка:

– На цей час Рівненська обласна рада хоче знати, яким чином вона має виконувати це рішення суду. Згідно з Кодексом законів про працю роботодавець повинен видати наказ, розпорядження, рішення про поновлення працівника на посаді. В цьому випадку ми говоримо про те, що роботодавцем є Рівненська обласна рада. Питання про його поновлення має бути вирішене Облрадою. Іншого варіанту, іншого шляху, згідно з законом, немає.

Також Богдан Гречко додав, що юристи облради хочуть побачити повний текст судового рішення, аби підготувати апеляційну скаргу до Житомирського апеляційного суду та оскаржити поновлення Володимира Ковальчука на посаді. До того часу, запевняє юрист, є лише один легітимний голова облради – Олександр Корнійчук.

Заява про роз'яснення постанови суду

Заява про роз'яснення постанови суду

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень