Сьогодні у Рівному відкривається виставка бійця «Азову»

Того самого, який написав портрет президента Литви Далі Грібаускайте

Олександр Канібор з позивним «Художник» брав участь у боях за звільнення Маріуполя, Мар’їнки, Широкіного. Художник родом з Кривого Рогу. Там навчав дітей німецької та англійської мов. Малював з дитинства, але цього не вчився: швидше передався талант від двоюрідного діда, що здобув освіту в Петербурзькій академії мистецтв і від батька-скульптора.

Спочатку у його житті був Майдан, який залишився у художній творчості Канібора. Не залишив пензля він і на війні. До речі, Сашко ― той «Художник», який намалював портрет президента Литви Далі Грібаускайте, долучився до розпису восьмиметрових воріт Урзуфської бази, а ще він - прототип «маляра» у творі Василя Шкляра «Чорне сонце».

Виставка триватиме у Виставковій залі обласної Національної спілки художників України за адресою вул. 16-го Липня, 2а, з 12 по 20 вересня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень