Сьогодні у Рівному покажуть фільм «Тіні забутих предків»

Це відбудеться у краєзнавчому музеї в рамках святкування 50-річчя з дня виходу на великі екрани кінострічки Сергія Параджанова

Сьогодні, 10 вересня, о 15:30 у Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбудеться показ фільму «Тіні забутих предків» та розповідь про події, які пов'язані зі зйомками, про долю членів знімальної групи та про те, що відбулось відразу після першого показу картини.

Вхід вільний!

Про фільм:

Режисер-постановник і автор сценарію: Сергій Параджанов (1924–1990) (Саркіс Говсепі Параджанян) – вірменський і український кінорежисер, народний артист УРСР, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка (посмертно).

Виконавець головної чоловічої ролі: Іван Миколайчук (1941–1987) — український актор, режисер, сценарист. Зіграв 34 ролі в кіно, написав дев`ять сценаріїв, зняв дві режисерські роботи, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка. Роль Івана Палійчука — це його перша роль у кіно.

Виконавиця головної жіночої ролі: Лариса Кадочникова (народилася 1937) — українська і російська актриса театру і кіно, народна артистка України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка. Зіграла 24 ролі в кіно.

У масових та обрядових сценах задіяно мешканців села Криворівня Верховинського району Івано-Франківської області, в якому відбувалися зйомки. У їхньому виконанні звучать також народні пісні й закадрові тексти.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень