Сьогодні у Рівному – відкриття виставки сучасного мистецтва

Сьогодні у «Євро-Арті» відбудеться відкриття виставки сучасного мистецтва «Камінь-ножиці-папір» трьох авторів: Людмили Дахової, Світлани Власової, Дмитра Крахмалюка.

Початок сьогодні, 15 червня, о 15.00 годині.

Людмила Дахова (1969 р.н.) – представник художнього середовища Рівного, що здобула міжнародне визнання. Її графічні роботи стали відомі українському глядачеві ще з середини 1990-х років. Сьогодні Людмила усе більше експериментує із кольором, заглиблюючись у таємниці підсвідомого та ірраціонального. Сюжетика її картин наповнена містичним і багатошаровим змістом, який викликає у глядача відчуття безмежності світового й космічного простору. Графічні композиційні побудови лаконічні до філігранності. Художниця, апелюючи до інтуїтивного начала в актуальному мистецтві, часто використовує комбіновану техніку із елементами аплікації, що посилює зріз потоку несвідомого осяяння.

Світлана Власова (1973 р.н.) – рівненський художник, графік, перформер, графічний дизайнер, ілюстратор, дизайнер аксесуарів та сценічного костюму, скульптор-декоратор інтер’єрів.

Сфера інтересів – сучасне мистецтво, мистецтво на грані видів і жанрів, перформенси, комінкація в творчому середовищі, обмін творчим досвідом. Активно бере участь у художньо-поетичних перформенсах, джазово-рисувальних джем-сейшенах. У сферу її колаборацій також входить Sand-art - піщана анімація. Окремим проектом є робота над власним брендом «Vlasovabijou».

Художниця працює у станковій графіці. Виставкову діяльність розпочала у 2004-му році, відтоді за її участсті відбулось 10 персональних та групових виставок у Рівному та містах Санкт-Петербург (2008), Москва (2009), Львів (2009), численнні перформенси. Перший кураторський проект – Міжнародна виставка сучасної графіки «Новорічні орієнталії», 2016 р . Нагороди: 1 місце у Міжнародному конкурсі «Quick Picks» у номінації «Малюнок в реальному часі», м.Санкт-Петербург, 2009 р.  

Дмитро Крахмалюк (1978 р.н.) – художник-аматор, скульптор-археолог, аматор-астроном. За освітою – апаратник хімічного виробництва. Вперше експонує свої роботи. Захоплюється живописом та фотомистецтвом.

Виставка триватиме до 3 липня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень