Сьогодні в облмуздрамтеатрі – закриття сезону

Глядачі переглянуть рок-оперу «Біла ворона»

Підбиваючи підсумки сезону, у театрі кажуть, що він був цікавим і водночас непростим.

Окрім прем’єри рок-опери «Біла ворона» поета Юрія Рибчинського та композитора Геннадія Татарченка, рівненські глядачі побачили  «Полліанну» за твором Елеонор Портер, комедію «Вечеря з диваком» Френсіса Вебера та казку «Дюймовочка».  

Народна артистка України Ліна Ізарова цьогоріч відзначила 75-річний ювілей творчим вечором.

Трупа театру поповнилась двома новими акторами – Ольгою Боровець, вона пройшла кастинг на роль Полліанни в однойменній виставі, та Миколою Бобриком, його перша роль у нашому театрі  - Менестрель у «Білій вороні».

Також актори Рівненського театру проявили себе у кіно. Заслуженого артиста України Станіслава Лозовського глядачі побачили на великому екрані у кінофільмі «Гетьман» у ролі Тимоша Хмельницького.

Актриса Вікторія Клєщенко-Пилипчук знялась у першому українському телесеріалі «Головний лікар», а Ніна Ніколаєва у тому ж таки «Гетьмані», «Реальній містиці» та серіалі «Регіна».

У театрі зауважують - після закриття сезону практично увесь колектив театру піде у відпустку, щоб з новими силами і у новому сезоні працювати ще потужніше, ще якісніше, ще яскравіше для любого глядача.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень