На Рівненщині триває «Децентралізаційний марафон»

На загальноукраїнському рівні він стартував 21 червні в Одесі

Метою заходу є підвищення рівня поінформованості серед населення про те, що таке децентралізація, які в неї переваги та недоліки. За півроку проведення організатори планують відвідати близько 1000 громад по всій країні.

Рівненська делегація відвідала вже понад 20 громад. Своєрідне навчання спрямоване не лише на сільських голів, депутатів та активістів, а й на звичайних людей. Розповідає директор департаменту розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк:

В нас почали рух близько 10 громад. Ми очікуємо, що ще 5 громад до кінця року ми виведемо на вибори. Всі інші громади в нас знаходяться на старті, деякі з них просунулися і проводять громадські обговорення, дехто утворив робочу групу. Але саме цим громадам, які знаходяться на старті, і їм треба допомогти. Для цього цей загальноукраїнський захід і проводиться.

Нагадаємо, станом на сьогодні на Рівненщині створено та функціонує 13 об’єднаних територіальних громад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень