Сьогодні розпочинається додаткова сесія ЗНО

Сьогодні тестуванням з української мови і літератури розпочинається додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня – з історії України. Про це повідомили у відділі інформації та комунікації з громадськістю УЦОЯО. Для участі в додатковій сесії з української мови і літератури зареєстровано 1664 особи, з історії України – 988, з математики – 755.

«83 пункти тестування під час додаткової сесії з української мови і літератури також діятимуть в установах виконання покарань, виправних колоніях та центрах, слідчих ізоляторах. Тут зовнішнє незалежне оцінювання проходитимуть 385 зареєстрованих учасників. Для проведення ЗНО з історії України у відповідних установах створено 74 пункти тестування, де перевірятимуться знання 293 осіб. З математики ці показники становлять 45 та 180 відповідно», – йдеться у повідомленні.

Окрім території України, за даними УЦОЯО, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид – для випускників загальноосвітнього навчального закладу I–III ступенів «Міжнародна українська школа», які проживають за кордоном. Тут тестування з української мови і літератури проходитимуть 19 і 9 осіб відповідно, з історії України – 6 і 7, з математики – 10 і 3. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень