Сьогодні рівнянам покажуть «Театр простих історій».

У понеділок, 14 березня 2016 року, о 13 год. у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (актова зала, IІ поверх) відбудеться соціальна вистава

У виконанні читців Зорянського народного аматорського театру прозвучать розповіді про надзвичайно складні жіночі долі : пані Наталії – жінки з інвалідністю загального захворювання, надзвичайно талановитої художниці, яка розмалювала один з корпусів Національного університету водного господарства та природокористування у стилі українського орнаменту; пані Діани, яка довгі роки була прикута до ліжка, а сьогодні успішна бізнес-леді і таких як вона багато.

Між історіями виконуватимуться художні номери: звучатиме пісня у жестовому виконанні Софії Холодько, поезія Вікторії Самчук, танець у виконанні студії сучасного бального танцю «Роял» тощо.

Народний аматорський театр с. Зоря був створений в 1964 році, почесне звання «народний» здобув у 1990 році. Мета заходу: популяризувати активну роль жінок у подоланні кризових ситуацій, захисті своїх прав, поширенні ідей миру і толерантності в громаді.

Співорганізатори: Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Рівненський інститут Університету «Україна», Рівненський державний гуманітарний університет, Рівненський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів по зору «Генерація успішної дії».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень