Сьогодні ховатимуть загиблого під Зайцевим розвідника (ФОТО)

Доля пораненого військовослужбовця з групи евакуації досі невідома

Фото ілюстративне

У штабі ООС повідомляють, що

Командуванням Об’єднаних Сил вживаються всі необхідні заходи щодо пошуку та евакуації пораненого військовослужбовця, а також для повернення тіла загиблого військового медика.

За ініціативи української сторони, від СММ ОБСЄ отримані гарантії режиму «Тиша» для пошуку третього військовослужбовця, що розпочався 16.07.2020 о 12:00.

Прощання із полеглим Дмитром Красногрудем,відбудеться 17 липня, об 11:00 в місті Лиман Донецької області, на території центрального Храму.

Дмитро Красногрудь, фото novynarnia.com

Командир розвідувального взводу лейтенант Дмитро Красногрудь загинув унаслідок підриву на вибуховому пристрої в «сірій зоні» під Зайцевим, що поруч з окупованою Горлівкою, під час виконання бойового завдання 13 липня.

Того ж дня російські окупаційні війська із трьох сторін обстріляли групу армійців ЗСУ, які мали здійснити евакуацію тіла полеглого офіцера. Унаслідок цього один військовий отримав поранення, один загинув – медик з евакуаційної команди.

З дописів волонтерів у соцмережах стало відомо, що полеглий — громадянин Естонії, військовослужбовець ЗСУ за контрактом Микола Ілін, позивний «Естонець».

Микола Ілін, фото з Facebook

Ілін — уродженець Білорусі, політичний емігрант. Він приїхав до України через переслідування з боку режиму Лукашенка після виборів 2006 року.

Мешкав у Білій Церкві на Київщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень