Сьогодні - День працівників харчової промисловості

З цієї нагоди харчовики області поділилися своїми досягненнями

У січні-серпні підприємства харчової промисловості Рівненщини реалізували продукції на понад 2 мільярди гривень. Це становить 13 % усієї реалізованої промислової продукції в області.  Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.

За словами фахівців, цьогоріч харчовики області збільшили виробництво м'яса, молока, сирів, макаронів, джемів, желе, пюре та фруктових паст.

Підприємства харчової промисловості реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.

Загалом на Рівненщині харчова промисловість представлена понад 100 підприємствами різних галузей, а саме молочної, м'ясної, хлібопекарської, борошномельно-круп'яної, олійно-жирової, кондитерської та спиртової.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень