На Рівненщині завершилася демобілізація військових

Їх призвали в третю чергу часткової мобілізації

У ЗСУ завершилася демобілізація військовослужбовців, призваних у третю чергу часткової мобілізації. Зараз на військовій службі залишаються лише військовослужбовці, які перебувають на лікуванні та реабілітації у медичних закладах, а також з інших поважних причин.

По звільненню мобілізовані військовослужбовці отримують виплату одноразової грошової допомоги. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила Оксана Гаврилюк, начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України.

Усі військовослужбовці, призвані у зв’язку з частковою мобілізацією, запрошуються укласти контракт для подальшого проходження військової служби у Збройних силах України.

«При укладенні контракту, починаючи з 24 червня цього року, військовослужбовці отримують разову грошову винагороду у таких розмірах: особам рядового складу – 8 мінімальних заробітних плат; особам сержантського і старшинського складу – 9 мінімальних заробітних плат; особам офіцерського складу – 10 мінімальних заробітних плат», – зауважила начальник Управління комунікацій та преси Міноборони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень