Сьогодні День народження Героя Небесної Сотні, рівнянина Георгія Арутюняна

Він народився 4 липня 1960 року у місті Батумі у Грузії

Коли на Майдані у Києві у січні 2014 року вбили 21-річного вірменина Сергія Нігояна, мешканець Рівного Георгій Арутюнян зірвався зі словами "Земляка вбили" і поїхав на Майдан у Київ. У 53-річному віці 20 лютого 2014 року Георгія Арутюняна наздогнала куля снайпера біля монументу Незалежності у Києві. Тоді найменшій його доньці - Ашхен - було лише три роки.

Про День народження Георгія Арутюняна (на фото вгорі) у соцмережі Фейсбук нагадала його падчірка Анна Адамчук:

Анна Адамчук З днем народження (( Вічно 53 Арутюняну Георгію, хоча могло бути 57......Рубці залишились болючі...Я знаю, що ви поряд, батьки, і оберігаєте нас...Пам'ятаємо...Любимо... Сумуємо...Героям Слава!!!!

Анна Адамчук також виклала у Фейсбук фото Георгія Арутюняна з маленькою його донькою Ашхен та знімок самої Ашхен, яка вже підросла. 

Нагадаємо, що сайт Радіо Трек розповідав про Георгія Арутюняна у публікації «Тихо, тато спить», - казала трирічна донька, як привезли загиблого на Майдані Георгія Арутюняна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень