Сьогодні - Яблучний Спас: вітання та листівки до свята (ФОТО)

Вітаємо зі святом!

Другий і найголовніший із трьох Спасів – Яблучний, за новим церковним календарем відзначається сьогодні, 6 серпня.

Цей Спас ще називають Великим, бо цього дня церква святкує Преображення Господнє – явлення Ісусом Христом своєї божественної природи.

 

Вітання з Яблучним Спасом

***

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитим, як стигле яблучко, нехай буде лад у сім’ї, хай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш дім.

***

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію і віру, тому насолоджуйтесь ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

***

Вітаю зі святом Яблучного Спаса і Преображення Господнього! Бажаю вам змінюватися на краще, ставати більш високодуховними, з кожним днем ​​перетворювати свій внутрішній світ і вдосконалюватися. Бажаю здоров'я, радості, надії, віри, любові і достатку.

***

З Яблучним Спасом привітати Вас хочу,

Хай сонця промінчик в оселю ввійде!

Хай родяться яблука кожного літа,

А лихо й біда Вашу хату мине!

***

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім'ю від смутку і лиха, щоб життя твоє була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров'я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень