Софія Федина: «За команду «Європейської солідарності» мені не соромно»

Софія Федина

Політична партія «Європейська солідарність» на нинішніх виборах представила цілу когорту дуже цікавих особистостей, які йдуть в парламент з новими ідеями і без сумніву зможуть стати достойними законотворцями і представниками простих українців у Верховній Раді. До числа таких кандидатів відноситься Софія Федина, автор зустрівся з нею у маленькій кав´ярні в центрі Рівного і був вражений  рівнем розуміння проблем України та українців, баченням нинішньої ситуації в державі та шляхів її розвитку. Отже, Софія Федина про нинішню ситуацію в Україні:

Ми знаходимось в дуже складній, відповідальній і, на мою думку, небезпечній ситуації. Саме ми – українці, бо можна багато говорити про незавершені реформи, критикувати минулу владу, але давайте зрозуміємо, що ми всі стоїмо перед загрозою втратити держави і перетворитися в губернію Росії. Кому тоді треба будуть всі ці реформи? Тобто, потрібно розуміти – головне не втратити Україну, як незалежну державу.

Це головне завдання і я хочу сказати, що за минулі п´ять років Петру Порошенку і його команді це вдалося. Так були помилки, були невдачі, але головне вони зробили – стримали державу і дали відсіч ворогу. Сьогодні є небезпека реваншу. Я бачу, як люди згуртовуються навколо нашої національної ідеї – врятувати державу. Це є і на сході, і звісно ж на заході України, і в центрі, і на півдні.

Небезпека реваншу проросійських сил є сьогодніголовною загрозою для усіх нас.

Про вибори

Коли ми підемо голосувати, то потрібно, щоб усі громадяни, так би мовити, «включили мозок». Давайте розділимо всі партії, які беруть участь у нинішніх виборах на три групи:  Хто хоче, Хто може, Хто знає як.

Є політичні сили, які дуже хочуть пройти до парламенту, але що будуть робити в ньому  - не знають. Є  й такі партії, які можуть плідно працювати, але точно цього робити не будуть. Звісно є й такі сили,  які знають як треба працювати в раді, і вони будуть це робити, але на користь Росії. Таким чином нам треба дати собі відповідь, яка ж політична сила хоче пройти до парламенту, зможе в ньому працювати на користь Україні і українців.

Я для себе відповідь на це питання знаю. Це «Європейська Солідарність».

В нашій політичній силі достатньо мужніх, а головне, досвідчених людей, які показали себе справжніми патріотами і фахівцями, але в нашій команді дуже багато людей, які ніколи в політиці не були, і вони є тією «свіжою кров´ю», яка дасть можливість наблизити нашу Верховну раду до простих громадян.

Софія Федина

Про місто Рівне

У вас чудове затишне місто. Хочу, щоб ви обрали на виборах по 152 округу гідного рівнянина, який би міг достойно представляти Рівне у парламенті. Коли ми всі обираємо депутатів, то фактично люди наймають собі чиновника, який повинен захищати їх інтереси в у Верховній раді . Думаю, що в Рівному серед кандидатів не має нікого більш достойного ніж Олексій  Муляренко.

Софія Федина та Олексій Муляренко

Можу пояснити  свою позицію: Олексій Муляренко показав себе дуже дієвим губернатором Рівненської області. Тобто у нього є досвід господарника, і він знає  проблеми міста. До того, ж він патріот,  брав саму активну участь в Євромайдані та  Революції Гідності, а це сьогодні дуже важливо, оскільки він знає ціну нашій незалежності і не дасть знівелювати ті цінності, які захищав і захищає.

Записав Володимир Конєв

 

Політична реклама 

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень