Собака загриз до смерті сплячу 3-місячну дівчинку у власному будинку

Собака накинулась на немовля, яке лежало у ліжечку

Тримісячну дівчинку знайшли мертвою у ліжку, після того, як на неї вночі напав собака в Ірландії. Дівчинку виявила тітка, яка вранці пішла перевірити її сон.

Про це пише ТСН, посилаючись на видання The Mirror.

Маленька дівчинка, яку звали Міа О’Коннелл, спала нагорі в спальні будинку, коли її тітка, яка була в гостях, знайшла її важко пораненою. Мати, бабуся і дідусь були на першому поверсі, коли тварина увійшла в кімнату, в якій спала дитина, і напала на неї. Батька на той момент не було вдома, - йдеться в повідомленні

На місце приїхали медики екстреної допомоги й госпіталізували до лікарні. У медзакладі, на жаль, її не змогли врятувати.

У результаті нападу дитина отримала важкі травми голови. Відомо, що на неї напав собака типу тер’єра, який, мовляв, не належить родині, але в той час проживав у будинку, - повідомлять місцеві ЗМІ

Відомо, що батьки Мії побралася напередодні Нового року. Матері дитини близько 20 років. Батькові - 32 роки.

Наразі будинок опечатали. Поліцейські проведуть розслідування і мають намір відправити справу до суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень