Собака приніс людську ногу: у Житомирі відеокамера зафіксувала шокуючий момент

Нічна знахідка злякала людей

У Жи­то­ми­рі по­лі­ція зʼясо­вує по­ход­ження людсь­кої кін­цівки, ви­яв­ле­ної на те­ри­то­рії га­раж­но­го ко­опе­ра­ти­ву. По­ві­дом­лення про зна­хід­ку на­дій­шло до по­лі­ції вран­ці, 3 лю­то­го.

Ди­рек­тор га­раж­но­го ко­опе­ра­ти­ву у мік­ро­районі Крош­ня міс­та Жи­то­ми­ра роз­по­вів, що на­пе­ре­дод­ні вно­чі частину людського тіла при­ніс со­ба­ка. Це зафіксувала камера спостереження.

Як повідомляє місцевий сайт zhitomirnews, собака знайшов частину ноги людини. Знахідку відправили на експертизу.

Пра­во­охо­рон­ці за­до­ку­мен­ту­ва­ли всі об­ста­ви­ни по­дії та про­во­дять усі не­об­хідні слід­чі дії. За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування за статтею — умисне вбивство.

Нагадаємо, подібна ситуація була торік у Славуті, що на Хмельниччині.

Там місцеві мешканці побачили частину людської ноги у смітнику. Виявилося, що у Славутській міській лікарні медики провели ампутацію кінцівки за показами і передали частину ноги родичам, аби ті її захоронили. 

Однак ті вирішили її просто викинути у смітник. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень