Сніжана Єгорова «на колінах» просить вибачення в українців

Цікаво, це вона щиро?

Телеведуча й актриса Сніжана Єгорова, яка дуже активно донедавна підтримувала політику путіна, раптом змінила свої погляди.

У своєму Telegram-каналі Єгорова, як то кажуть, «перевзулася в польоті» й попросила в українців вибачення:

Я всі роки велася на російську інформацію. Піддавалася дезі росіян і вважала, що вони адекватні люди. Я завжди була впевнена, що не можу помилятися, і для мене все очевидно. Але зараз бачу протилежне і знаю тепер, що вони заливають кров'ю мирні міста та почнуть вбивати цивільних. Це просто жесть. Але всім властиво помилятися. І ось нарешті до мене дійшло.

Очевидно, причина раптового «прозріння» Єгорової криється у нещодавньому скандалі в Туреччині. Нагадаємо, Консул України в Анталії Емір Рустамов відмовився продовжити закордонні паспорти дітей Єгорової у зв'язку з її політичною позицією

Тепер же Сніжана Єгорова «покаялася», а також висловила сподівання, що «росія скоро вистріляє всі свої боєприпаси і настане тиша».

Я стою на колінах перед усім українським народом!!!

Ви їй вірите?

Нагадаємо, раніше від Сніжани Єгорової відмовилася її старша донька.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень