Снігу випало, як за 3 доби. Чи впорались шляховики Рівненщини?

Є точки, де традиційно виникає «колапс»

Попри тривалий снігопад на Рівненщині рух дорогами державного значення не припинявся. На трасах з початку доби працювало понад 60 одиниць техніки та сотня працівників, повідомили у Службі автодоріг краю.

Тут зазначили, що сумішей для обробки доріг – достатньо, а от снігу випало багато. За вечір, як за три доби, каже речник САД в Рівненській області Дмитро Леонтіюк:

 - Снігопад був інтенсивним, тим паче по обіді знову сніжитиме. Снігопад суне з Сарненського напрямку, тож там доведеться працювати інтенсивніше.

 

Уночі нам вдалось забезпечити проїзд дорогами державного значення. Були затори у Бронниках, але вдалось все швидко ліквідувати.

 

У Крилові була ДТП, але поліція все швидко «розрулила», тож ми і там розчистили шлях. У нас достатньо суміші, техніки та людей, аби знову інтенсивно працювати на трасах. 

Водночас дороги місцевого значення розчищали планово та згідно зі зверненнями, повідомили в Рівненській ОДА. 

 - Досі спецтехніка підрядників працює у Вараському та Сарненському районах.

 

В нічну зміну працювало 37 одиниць техніки та 49 працівників, - повідомив заступник начальника управління дорожнього господарства департаменту архітектури та будівництва РОДА Віталій Кончук.

В адміністрації запевнили, що підрядники мають резерв техніки, працівників та матеріалів для обробки доріг. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень