Парадокси «Великого будівництва»: дорогу плиткою виклали в полі – між селами – на Рівненщині (ВІДЕО)

Про це повідомляють загальноукраїнські ЗМІ

5 кілометрів вимощеного кісточкою тротуару з’явилося в полі на Володимиреччині.

Це неабияк здивувало українського журналіста та громадського активіста, який проїжджав нашим краєм і не витримав: зупинився та записав відеозвернення.

Тепер про це пише Главком

Між селами Антонівка та Городець, що на Рівненщині, просто вздовж поля виклали узбіччя тротуарною плиткою. Про це повідомив журналіст Роман Маленков на сторінці у Facebook.

 

Журналіста обурило, що державні гроші і податки громадян пішли на непотрібні тротуари між двома селами. До того ж Маленков зазначив, що вони вже почали псуватися і невдовзі люди розберуть бруківку на свої потреби.

Думки користувачів соцмережі під постом Маленкова розділилися.

Одні обурювалися, що державні кошти витратили не за призначенням. Інші ж, навпаки, вважають, що тротуар і плитка між селами - річ потрібна, адже по цій дорозі діти ходять у школи, старші на роботу.

Dmytro Slipchenko

Це прям безпрецендентний випадок, Романе. Людям є де нормально ходити між селами)

 

Я в період з травня по жовтень цього року прожив в селі, де люди, до речі, часто ходять або їздять на велосипедах в сусідні села і для них подібне було б просто необхідністю, так як рухатись по дорозі досить небезпечно і було багато фатальних випадків.

 

Особливо в темний час, особливо для дітей, які йдуть або їдуть до школи, для людей, що йдуть на ринок, пошту і тд.

 

Але мені сподобалось, що ти став біля нового асфальтованого покриття, біля нових тротуарів, згадав наші податки, які платив, як і я, і 5 років назад і зараз.

 

Єдине цікаво чи було подібне відеозвернення про те, що за наші податки туди раніше дороги просто не було?

 

Юлія Єгорова

Це для велосопедистів, напевно

 

Сергій Щербій

Ром, ти ж бачив. У сусідній Польщі такі доріжки між селами. І люди ходять, із палками для скандинавської сім‘ї ходять, на велосипедах. Тому от не бачу зради

 

Саша Залецький

Не згоден з тобою. Якщо є хоч одна дитина, що ходить у школу у сусіднє село чи люди, що йдуть на роботу, то тротуар це річ потрібна.

 

В нас наприклад зробили заасфальтовану обочину, але ходити по ній дуже небезпечно, бо всі їдуть по ній. Також є косяк на дорозі з Хмельницького на Кам.- Подільський (перші 2 км від круга) там обочина насипна і фури, що зїзджаютть просто застригають в болоті.

 

Вцілому я задоволений цим будівництвом. Ніколи не думав, що в нас можна згенерувати такі величезні кошти і витратити на дійсно потрібні речі.

 

Alla Mulyavka

А я мрію про такі тротуари по всій краіні, які дозволять практикувати масово зелений туризм завдяки екологічному велотуризму..

Я проізжаю по італійських сільських дорогах сотні кілометрів за день і хотіла би робити те саме в Украіні…

Дмитро Мулярчук

Пане « кореспонденте», ви ж не місцевий, відкіля вам знати, де потрібні тротуар та велодоріжка ( адже використовуються вони, вірогідніше за все, саме так) , а де ні.

 

І не потрібно наперед вигадувати хто, що і де вкраде!

А те що за гроші платників податків - так не за ваші ж, у вас організація «неприбуткова», податків не платить!...

 

Олександр Кукла

Молодці!!!!Хоч дітям дошколи буде як ходити із хутора Соловйова Гора називається а не по проїзній частині!!!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень