Сніг на дачній ділянці: коли він може бути небезпечним

Проблеми, про які багато хто навіть не здогадується

Сніг в саду на дачі корисний з багатьох причин.

Він захищає посіви та посадки, береже дерева від сонячних опіків, формує запас вологи на весну. Однак, моментами може бути шкідливим. Замети цілком можуть спровокувати проблеми, про які не здогадуються і досвідчені дачники.

Зокрема, мокрий і злежаний сніг може бути небезпечним для деяких рослин. Він важкий, тому може зламати гілки. Особливо часто це відбувається в періоди зимових відлиг.

Сніг здатний створити неприємності й в господарстві. Під час відлиги товстий шар снігу на дахах теплиць і сараїв стає важким, що потенційно може привести до обвалення даху.

Крім того, під вагою снігу дерева нависають над електропроводами. Гілка, що схилилася занадто сильно, може обірвати провід. А це, в кращому випадку, може призвести до короткого замикання, в гіршому — закінчитися пожежею.

Джерело: ukr.nedia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень