«Смотрящий» організував складну схему наркоторгівлі у Рівному: наркотики доставляли в тілі

А також залучили службу доставки

24-річний уродженець Івано-Франківщини нині відбуває покарання у виправному центрі. Однак це не завадило йому організувати цілу злочинну павутину.

У липні 2020 року він організував та очолив злочинну групу, до складу якої залучив як виконавців 3 знайомих, двоє з яких, уродженці Львівщини та Волині, разом з ним перебували у виправному центрі, а з третім, рівнянином, організатор раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі.

План злочинної діяльності був спрямований на організацію збуту наркотичних засобів на території м. Рівне, а також забезпечення надходження наркотичних засобів «бупренорфін», «канабіс» та «метадон», а також сильнодійних лікарських засобів «дифенгідрамін» (димедрол) та «зопіклон» на територію виправного центру, для їх збуту серед засуджених та отримання незаконних доходів.

Агенти цього мафіозі закуповували медикаменти в аптеках Києва та Рівного. Для того, аби отримати такі препарати, злочинці підробляли рецепти. Для пересилання товару використовували одну зі служб доставки.

А от на територію виправного центру «товар» у своєму тілі та одязі доставляв співучасник, який працював на одному з підприємств Рівненського району.

Поліцейські документували їхню діяльність до квітня 2021 року, а потім затримали та обшукали. Виявлені банківські картки, мобільні телефони, гроші, «товар» - конфіскували, а самого авторитета та ще трьох спільників перевели до СІЗО.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень