Контрабандисту наркотиків дали шість років ув'язнення

Суд виніс вирок мешканцю Волинської області за спробу контрабандно ввезти в Україну півтори тисячі пігулок, що містять прекурсор

Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області.

Вироком Апеляційного суду Волинської області зловмисника визнано винним та засуджено до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на початку 2014 року співробітники УСБУ в Рівненській області спільно з прикордонниками та митниками затримали мешканця Волинської області. Після завершення досудового розслідування та передачі матеріалів кримінального провадження до суду, підозрюваний втік з-під домашнього арешту до Польщі.

У квітні 2015 року контрабандиста затримали у Хелмі та екстрадували до України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень