Смертельна ДТП неподалік Вараша обірвала два життя

Жінка загинула на місці, а 16-річний хлопець у кареті швидкої, дорогою до лікарні

Смертельна ДТП сталася в суботу неподалік Вараша.

У селі Суховоля водій автомобіля «Mazda» під час маневру обгону допусти лобове зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen Transporter».

 

У наслідок зіткнення на місці події загинула 35 річна пасажирка легковика, 16-річний пасажир помер у кареті швидкої допомоги.

Також в автопригоді травмувалися водії обох транспортних засобів, а це 29 кермувальник «Mazda» та 33-річний водій «Volkswagen Transporter» та 26-річна пасажирка легкового автомобіля. Усі вони наразі перебувають у лікарні. 

У водіїв відібрали біологічні зразки, аби визначити чи були вони тверезими, правоохоронці проводять досудове розслідування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень