Смерть у власному кабінеті: У Києві знайшли мертвим полковника СБУ

Він залишив передсмертну записку

Працівника СБУ знайшли мертвим у власному кабінеті. Це сталося ще 25 серпня, але лише нещодавно інформація з’явилася в інфопросторі.

Відомо, що загиблим виявився полковник Дмитро Бакаєв. За попередньою інформацією, чоловік скоїв самогубство у своєму кабінеті і навіть лишив передсмертну записку. У правоохоронця було вогнепальне поранення голови.

- Обставини смерті співробітника СБУ встановлюють у межах кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції.

 

Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування, – йдеться в повідомленні пресслужби.

Поряд із тілом було знайдено записку у вигляді рапорту, адресовану голові СБУ Василю Малюку. У ній Бакаєв пояснює своє рішення тиском з боку керівництва. Воно, зокрема, нібито проявлялося у вигляді нестатутних взаємовідносин.

СБУ офіційно поки не повідомляло про загибель свого працівника.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень