У ЗМІ з’явилася інформація про воєнкома, який відправляє чоловіків з Рівненщини на війну: він бив підлеглого (ФОТО)

Наразі чоловік перебуває під слідством

Минулого тижня ДБР оголосило про затримання обласного військового комісара Рівненщини. Нагадаємо, чоловіка підозрюють у перевищенні службових повноважень, також під слідством перебуває його колега, який знімав на відео момент, коли військком бив дерев’яною битою підлеглого.

Слідство стверджує, що водій однієї з військових частин Рівненського району хотів доповісти про порушення в роботі обласного та районного комісарів. Однак комісари дізналися про такі наміри підлеглого і вирішили залякати військового.

Вони влаштували імпровізований допит: Сергій Луцюк орудував битою, а районний комісар Віталій Козачук знімав процес на відео. Комісари також змушували водія ставати на коліна та вимолювати пробачення за те, що той хотів на них доповісти.

Про це ми писали тут:

Пішов за одеським: Воєнкома Рівненщини відправили у СІЗО (ФОТО/ВІДЕО)

Що відомо про військового комісара Рівненщини?

Обласний військовий комісар Сергій Луцюк, який заступив на посаду на Рівненщині торік восени, був маловідомою на загал людиною, кажуть, уникав публічних заходів. До цього понад десять років будував свою кар’єру в районних військкоматах на Прикарпатті.

Його навіть жартівливо називали «комісаром Карпат» за керівництво центром комплектування та соціальної підтримки в Косівсько-Верховинському районі Івано-Франківщини, де населені пункти розташовані в гірській місцевості.

У 2018 році Луцюк зумів потрапити у «список щасливчиків», які отримали двокімнатні квартири в Івано-Франківську від спілки місцевих забудовників. Про його заслуги в документах на житло сказано мало. Лише згадується, що був у зоні АТО в 2014 році. Уже в розпал війни його перевели на роботу до Рівного.

Нагадаємо, Рівненщина в лідерах за кількістю призваних до лав ЗСУ.  Про це повідомляв керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль в інтерв’ю для інформаційного агентства Міноборони «АрміяInform». 

Тож, ймовірно, воєнком Луцюк докладав максимальних зусиль, аби виконати план мобілізації на Рівненщині.

Джерело: rivnepost

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень