Смажена картопля вийде як у ресторані, якщо додати до неї один копійчаний продукт

Цей простий секрет змінить смак смаженої картоплі

Смажена картопля – неймовірно популярна та смачна страва. Часто господині стикаються з проблемою, коли картопля при смаженні злипається, перетворюючись на кашу, або пригоряє. Тоді ні смак, ні вигляд не тішать.

Проте є простий спосіб вирішити цю проблему, і для цього нічого особливого робити не доведеться. Знадобиться лише один продукт, який перетворить смажену картоплю на кулінарний шедевр, запевняє pixelinform.

Як правильно посмажити картоплю

Для смаження картоплю підготуйте звичним способом: почистіть,  наріжте однаковими брусочками і просушіть паперовими серветками. Перед обсмажуванням з картоплею потрібно провести одну маніпуляцію з додаванням борошна.

Навіщо у смажену картоплю додавати борошно

У будь-яку місткість покладіть шматочки картоплі та додайте борошно. І все рівномірно перемішайте, аби картопля була покрита борошном. Також під час цього процесу можна додати улюблені спеції, окрім солі.

Картоплю потрібно смажити на розпеченій сковороді з олією без частого перемішування та без кришки. Лише коли картопля буде готова її можна солити. В результаті у вас буде хрумка, золотиста та апетитна картопля.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень