«Смартфон на зарядці впав у воду»: моторошні подробиці загибелі студентки у Луцьку (ФОТО/ВІДЕО)

Дівчата, які винаймали з загиблою квартиру, пробували її реанімувати

Трагічна смерть через необережність трапилася в багатоповерхівці Луцька. В орендованій квартирі струмом вбило 21-річну дівчину. Вона вирішала прийняти ванну, з собою взяла смартфон, який заряджала від розетки. Випустила гаджет у воду та отримала удар струмом.

Квартиру винаймала з двома подругами. Заселилися за кілька днів до трагедії. Саме дівчата викликали медиків, коли у ванній помітили непритомну приятельку, а у воді — телефон на зарядці. До приїзду медиків спробували її оживити.

Коли приїхала бригада, дівчина вже лежала на підлозі.

 

Медики проводили реанімаційні заходи, на жаль, вони були безрезультатними.

 

На руці був опік, найімовірніше, від зарядки мобільного телефону, - пояснив завідувач диспетчерської Волинського обласного центру екстреної допомоги Станіслав Лінік.

Загибла — студентка, приїхала в Луцьк з району. Працювала адміністратором у розважальному закладі. Сусіди кажуть, з подругами ніколи не шуміли, були привітними.

Слідчі вже отримали результати розтину тіла. Експерти зробили висновок, що дівчину вбив струм.

Є і на тілі сліди — між пальцями однієї з рук дівчини. Очевидно, померла від того, що використовувала мобільний телефон під час купання, — зазначила речниця Волинської поліції Ольга Бузулук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень