Служити будуть всі: ветеран АТО закликав українців готуватися до мобілізації

За його словами, це не омине нікого

Очільник фонду «Повернись живим» Тарас Чмут вважає, що під час повномасштабної війни Росії проти України служитимуть всі

Він припустив, що рано чи пізно усі змушені будуть піти до ЗСУ. За його словами, це відбуватиметься поступово. Одномоментно усіх забрати на війну не можуть, бо Україна має функціонувати.

Буде той момент, коли когось, хто відвоював рік, півтора, два, поміняють на когось, хто цього ще не робив. Почнеться процес ротації.

 

І це означає, що будуть брати тих, хто ще не був. І так воно дійде до кожного, – сказав Чмут.

Він закликав українців бути готовими до того, що їх можуть мобілізувати. Чмут вважає, що у лавах ЗСУ знайдеться місце для всіх – «від журналістів до будівельників, від ремонтників до геймерів».

Ветеран АТО порадив українцям, які не на фронті, підготувати самих себе.

Зараз, поки ви не там, у вас є унікальна можливість підготувати себе з точки зору курсів, вивчення матеріалів, літератури, виправлення або поправляння здоров'я, фізичної підготовки й так далі.

 

Але, в будь-якому разі, давайте називати речі коректно: ми маємо бути готові, що так чи інакше служити будуть всі, – пояснив Чмут.

Він наголосив, що фраза на кшталт «я нічого не вмію, я нічого не знаю» не може бути відмазкою. За його словами, людина може виконувати якусь роботу в армії, якщо вона вміє користуватися телефоном та «має дві руки й дві ноги».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень