Службове розслідування у міській раді продовжили ще на місяць

Не можуть розібратися з підставами, на яких зрізали здорові дерева?

Ще на місяць у Рівному продовжили службове розслідування щодо зрізання дерев на вулиці Уласа Самчука. Відповідне розпорядження секретаря Рівнеради опублікували на сайті. Нагадаємо, йдеться про сім лип в районі Текстильни

ка. 

Дозвіл на зрізання дерев надавав департамент благоустрою, і там аргументують рішення тим, що дерева створювали небезпеку під час негоди. 

На місці зрізаних лип, обіцяють висадити клени, проте компенсувати затінок зрізаних лип вони зможуть дуже й дуже не скоро. 

Комісія мала встановити за яких саме обставин видали дозвіл на зрізання дерев до кінця серпня, проте роботу комісії продовжили ще на місяць. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень