«Слуга народу» не хоче – всіх під одні граблі: Арахамія щодо повернення чоловіків протягом 15 днів

Тих, які за кордоном

Фракція політичної партії «Слуга Народу» не буде підтримувати законопроєкт 7265. У ньому йдеться про ухвалення законодавчої норми про відповідальність чоловіків призовного віку, які виїхали з України та не повернулися у встановлений законом термін під час воєнного стану. Про це очільник парламентської фракції Давид Арахамія   повідомив у своєму Телеграмі.

- Ми вважаємо, що у такому вигляді ця законодавча норма є шкідливою і небезпечною як для оборони України сьогодні, так і для відбудови її у майбутньому.

 

Сотні тисяч українців повернулися додому, щоб захищати свою країну під час війни.

 

Багато з тих, хто залишився, працює за кордоном і пересилає в Україну гроші - в якості допомоги сім’ям чи як пожертвування до фондів оборони країни.

Він зауважив, що насамперед треба покарати декілька десятків посадовців, чиновників та депутатів, які втекли з України під час війни. Тож треба шукати способи покарання цих осіб.

До слова, 16 березня голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявляв, що за кордоном на той час перебувало 26 народних депутатів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень