Сльози дружини не допомогли: на Львівщині поліцейський 4 години вмовляв самогубця не стрибати з мосту

На щастя, врятували

Пустомити

Увечері 2 червня, аби врятувати самогубця, пустомитівські поліцейські перекривали міст при в’їзді у місто. Переговори з чоловіком, який хотів стрибнути з моста над залізничними коліями, тривали понад чотири години.

34-річний мешканець Пустомит на Львівщині намагався накласти на себе руки, стрибнувши з мосту над коліями. Поліцейські почали вести з ним переговори і на чотири години перекрили рух транспорту через міст.

Переговори тривали чотири години – від 21:30 і до 00:30. Чоловік казав, що не хоче жити, бо йому набридло і він має особисті проблеми.

Прибула його дружина, вона благала чоловіка не стрибати і плакала, але її вмовляння були марними. 34-річний чоловік таки зробив спробу стрибнути, але поліцейський, який стояв поруч, встиг спіймати його за руку і витягнув на міст.

Чоловіка одразу оглянули медики, він був у задовільному стані. Після цього він пішов додому, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень