Скупники пір’я з Шепетівки пограбували на Рівненщині оселю з 6-річною дитиною (ФОТО)

Вкрали майже 10 тисяч гривень

Вчора четверо жителів Хмельниччини (двоє чоловіків та двоє жінок) на темно-синьому «Mercedes-Benz E-220D» з іноземною реєстрацією близько 14:00 приїхали у село Вовковиї Демидівського району скуповувати пір’я та горіхи. Однак, встигли «заглянути» і в будинок місцевого жителя, йдеться у повідомлення пресслужби поліції.

Власники помешкання були на роботі. Вдома перебував їхній неповнолітній син, з яким і почала розмовляти одна з жінок. Водночас, 21-річний житель Хмельниччини пішов на пошуки цінностей. Прихопивши майже десять тисяч гривень та ювелірні вироби, зловмисник утік. Шестирічний хлопчик одразу зателефонував батькам. Не гаючи ні секунди, тато сів у авто та поїхав шукати злодіїв, повідомивши до поліції.

Авто рухалося у напрямку міста Дубно. У райцентрі оголосили план «перехоплення» і на вулиці Берестецькій поліцейські зупинили автомобіль, який переслідував і заявник. У салоні перебувало четверо жителів Шепетівки із характерними етнічними ознаками. Під час огляду салону поліцейські виявили дві відмички, золотий виріб і викрадені кошти.

Слідчі затримали 21-річного жителя Шепетівки. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцейські встановлюють усі обставини події та перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень