Скільки школярів у Рівному закінчать школу з медалями

Урочисте нагородження відбудеться цієї суботи

Понад тисяча учнів Рівного цими вихідними прощатиметься зі школою. У суботу у місті відбудуться урочистості та святкування випускних вечорів. Для майже сотні випускників цей день буде особливим, адже вони є претендентами на здобуття золотих та срібних медалей. Розповідає заступник начальника міського управління освіти, Катерина Сичик:

Дітей, які будуть отримувати атестати, 1191. Практично уже впродовж трьох років це число стале. Претендують на нагородження медалями у нас 94 випускники, 68 – золотою, 26 – срібною. Але це претенденти, ми не кажемо, що це буде остаточно. Тобто, до 23 червня мають уже офіційно надіслати нам інформацію і тільки тоді ми зможемо офіційно сказати, чи їх буде 94, чи буде зменшена кількість.  

Не володіють в управлінні освіти поки і даними щодо результатів ЗНО. На сьогодні їх поки особисто отримують самі учасники тестування. Катерина Сичик відзначає, що досвід попередніх років дозволяє сказати, що результати будуть хорошими, адже рівень знань у учнів Рівного сильніший, ніж в цілому по області і не пасе задніх загалом по Україні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень