Скільки коштують наркотики у Сарнах

Правоохоронці затримали за збут 36-річну жінку

У Сарнах затримали жінку за збут наркотиків. У рамках розслідування за фактом незаконного обігу наркотичних засобів правоохоронці провели оперативну закупку у 36-річної мешканки райцентру. Вона продала п’ять грамів марихуани за 200 гривень. Правоохоронці повідомляють:

Жінка, громадянка сусідньої держави, близько двох років проживає у Сарнах і вже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців за незаконний обіг наркотиків. Із її слів, посвідку на постійне місце проживання в Україні вона залишила як заставу у ломбарді. Зловмисниці повідомлено про підозру та затримано. Тепер їй загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Вилучену наркотичну речовину відправлено на дослідження у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Поліцейські з’ясовують також і законність перебування її на території України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень