Скільки коштує зробити для Рівного тролейбус-«цукерочку»

Таким депутати мріють розважати туристів

Ще у лютому цього року на засіданні бюджетної комісії депутати доручали міському управлінню транспорту з’ясувати, скільки може коштувати зробити «цукерочку» зі старих тролейбусів, тобто їх відновити. Адже, як тоді інформувала заступник міського голови Галина Кульчинська, в американському Сан-Франциско фішкою міста є старі трамваї: вони яскраві і використовуються для туристичних екскурсій.

На останній сесії міськради начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк дав відповідь на це питання:

Пропозиція депутатів, щоб зробити відновлення кількох тролейбусів 9-ТR, аби була фішка в Рівному, знайшла підтримку і в колективі підприємства "Рівнеелектроавтотранс".

 

За скромними підрахунками, (ви знаєте, що запасні частини до 9-ТR  уже не випускають понад 20 років), 1 млн 200 тис. грн треба, щоб відновити один тролейбус.

Також, за словами Віталія Миронюка, на підприємстві «Рівнеелектроавтотранс» готові зробити один маршрут, яким їздитиме такий відновлений тролейбус.

Для порівняння: один новий вітчизняний тролейбус з низькою підлогою нещодавно місто купляло за близько 5 млн грн

Наші новини у Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: тролейбус
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень