Зі старезних тролейбусів Рівного пропонують зробити «цукерочку». Як у США

Така ідея прозвучала на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного

Подала її заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська, коли депутати обговорювали питання про списання старих міських тролейбусів. Адже побачила, яким попитом користується і навіть став фішкою міста такий транспорт в американському місті Сан-Франциско.

Говорить Галина Кульчинська:

Коли я була у 1999 році у Сан-Франциско, то однією з фішок цього міста є 200- чи понад 100-літні трамваї. Вони їх зберегли такими, як вони були колись. Вони їх модернізували, зробили яскравими. І там великі гроші люди платять. Бо це екскурсійні трамваї. І вони дуже симпатично виглядають.  

За словами Галини Кульчинської, вкласти кошти у модернізацію старих рівненських тролейбусів могли б фірми, зацікавлені у тому, щоб у них була розміщена їхня реклама. Дизайн оформлення придумали б місцеві художники.

Тож бюджетна комісія доручила міському управлінню транспорту з’ясувати, скільки може коштувати відновлення старих тролейбусів. А таких у міста, окрім тих, які збираються списати, ще є 17.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень