Скільки ще Україні терпіти «прильоти» — розповів чоловік, що знається на рунах (ВІДЕО)

Бомбити українські міста рф уже скоро не зможе

Про те, скільки ще триватимуть прильоти по українських містах, розповів фіналіст шоу «Битва екстрасенсів» Денис Маклашевський:

— Я думаю, що до осені вони ще можливі. В кінці серпня можуть бути останні прильоти.

 

Там дуже великі запаси тих ракет, які вони вилучили в Україні. У 2014-му році, коли були розкрадені і підірвані вже порожніми склади зі зброєю, все було продано туди рашистам проросійськими господарями заводів. Я бачу це як сумку з насінням, їх постійно дістають і скидають, дістають і скидають...

Рунолог каже, що загалом бачить два варіанти розвитку подій.

І один із них йому симпатизує більше:

— Для мене є два варіанти розвитку подій. Той варіант, до якого я більше схиляюся - це розвал рос.федерації, дерибан її на частини. Україна тим самим забирає свою частину, яка їй належить споконвічно. Це Ростовська губернія, курські напрямки і бєлгородська частина. Це все свого часу належало Україні.

До речі, раніше Маклашевський говорив про завершення військових дій в Україні 30 квітня. Нині свої прогнози він підкорегував, додавши, що наприкінці квітня «дійсно завершились основні бойові дії у центрі України (Ірпінь, Буча, Гостомель)».  

Експерт також вважає, що справжній путін вже давно мертвий і зараз від влади намагаються прибрати одного з його клонів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень