Скільки разів на день можна заряджати телефон, щоб не «вгробити» батарею

Більшість робить неправильно

Заряджання смартфона – що може бути простіше? Увімкнув телефон до зарядного пристрою і чекаєш, доки акумулятор покаже 100%. Однак, це зовсім не так. Заряджаючи свій гаджет таким чином, ви тільки псуєте його акумулятор, що призводить до його поломки. Тому дуже важливо знати і не допускати таких помилок.

Чи можна заряджати телефон двічі на день?

Важливо не допускати падіння заряду батареї нижче 20%, тому телефон можна заряджати частіше. Інакше батарея швидко зноситься. Ви не зашкодите акумулятору, заряджаючи його по 2-3 рази на день.

Скільки разів на день можна заряджати смартфон?

Оптимальний варіант — це заряджати акумулятор потроху кілька разів на день, тримаючи його заряд у межах 30-80%.

До 100% щоразу гаджет заряджати не варто, адже це швидко виведе з ладу батарею і суттєво зменшить термін її дії.

Якщо є можливість, то при 20-30% залишку заряду поставте гаджет «на заправку». Якщо такої можливості немає, поставте за будь-якої зручної нагоди.

Також пам’ятайте, що одна з головних помилок практично всіх користувачів мобільних телефонів – це «нічна» зарядка. Акумулятор заряджається всього за кілька годин, а частину ночі, що залишилася, він знаходиться під напругою, що згубно позначається на гаджеті і його терміні «придатності».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень