Скільки можна заробити на сезонній роботі у Польщі прямо зараз?

Пропозицій - чимало, на будь-який смак і досвід роботи

Місячна зарплата у найбільш прибуткових галузях становить понад 4200 злотих нетто (тобто «на руки, чистими»). За даними Personnal Service, сезонна робота може бути дуже навіть вигідною.

Наприклад, робота на музичних фестивалях є найбільш прибутковою професією серед проаналізованих сервісом — там заробіток варіюється від 20 до навіть 24 злотих за годину (показник нетто).

На аналогічну ставку можуть розраховувати няні, які доглядають дітей під час сімейного відпочинку. Зарплата няні на місці складає близько 20 злотих нетто за годину. А в ситуації, коли батьки беруть няню з собою у відпустку, вони покривають ще й витрати на її перебування і додатково оплачують кожну годину роботи.

Припускаючи, що ставка становить 20 злотих нетто на годину, ви можете заробляти 3520 злотих на місяць (22 робочі дні, 8 годин на день). Однак при 24 злотих на годину сума збільшується до 4224 злотих нетто на місяць.

При цьому, як зазначають фахівці, молодим людям, які хочуть підзаробити у сезон відпусток, не складно знайти роботу — пропозицій про сезонні підробітки зазвичай дуже багато. І їхня кількість постійно збільшується.

А найкрутіше те, що часто вони не вимагають взагалі ніякого досвіду

Роботодавці пропонують навчання для нових співробітників, хоча, звісно, є винятки, і на деяких посадах враховуються пройдені курси або сертифікати, — говорить Кшиштоф Інглот, експерт з ринку праці.

Наприклад, у списку найкраще оплачуваних підробітків, які вимагають відповідної підготовки та сертифікації — рятувальники біля басейну та інструктори. Вони отримують винагороду у розмірі 18-20 злотих нетто на годину. Аналогічну ставку отримуватиме і хостес.

Джерело: finance.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень